Rozvíjíme know-how i v marketingu – zúčastnili jsme se Marketing Festivalu v Brně

Rozvíjíme know-how i v marketingu – zúčastnili jsme se Marketing Festivalu v Brně

Při pohledu na web ZAT, firemní prezentace či záběr pořádaných akcí, asi usoudíte, že nejsme jen tak obyčejnou průmyslovou firmou zaměřenou čistě na výrobní program. Důležitá je pro nás také komunikace našich produktů – informace o novinkách třeba v oblasti smart systémů se vám snažíme přinášet stále zajímavým a neotřelých způsobem včetně využití nových komunikačních platforem.

Proto jsme si nemohli nechat ujít prestižní akci, jakou je Marketing Festival v Brně. Zúčastnily se ho naše kolegyně Kateřina Polášková a Barbora Česáková. „S nadšením jsem si prošla různé workshopy, například pro tvorbu produktových videí, zatímco Barbora navštívila workshop zabývající se strategiemi prodeje v oblasti B2B a efektivním prodejem softwaru,“ říká Kateřina Polášková.

Večer prvního dne si pořadatelé festivalu připravili pro účastníky networkingový program "Tour de bar", který jim umožnil v neformálním prostředí nejenom diskutovat a vyměňovat si své zkušenosti, ale i zažít kulinářské umění zdejších vyhlášených podniků.

Druhý den byla na programu celodenní konference, během níž přední odborníci sdíleli znalosti a zkušenosti v oblasti marketingu. Zvláštní pozornost si získali řečníci Tom Fishburne známý jako "Marketoonist", který prostřednictvím kreslených vtipů zobrazuje zákaznické chování, i Jono Alderson, jenž představil nové přístupy k tvorbě obsahu v marketingu.

Nové inspirace z festivalu kolegyně s nadšením sobě vlastním promítnou do marketingu naší společnosti – máte se tedy opět na co těšit.