V Příbrami nás navštívil Tomáš Buzrla, výkonný ředitel Svazu moderní energetiky

V Příbrami nás navštívil Tomáš Buzrla, výkonný ředitel Svazu moderní energetiky

Jednou ze strategických oblastí, na kterou se ZAT zaměřuje, jsou moderní inovativní technologie pro monitoring a správu energií v budovách v reálném čase. Vyvíjíme a nasazujeme nové aplikace, které poskytnou například městům a obcím on-line přehled od spotřeby energií jednotlivých odběrných měřidel až po řízení dodávek elektrické energie do odběrné sítě například z fotovoltaických stanic v čase s lukrativními tarify. 

Důležitým partnerem je pro nás také Svaz moderní energetiky. „Rádi jsme proto v našem závodě v Příbrami přivítali Tomáše Buzrlu, výkonného ředitele svazu,“ říká Tomáš Bauer, vedoucí odborné skupiny zaměřené na komunální energetiku. 

Po představení 60leté historie naší společnosti a čtyř generací našeho řídicího systému jsme pana Buzrlu provedli moderními výrobními prostory a zkušebnou. „Velmi ho zaujaly naše nově připravované projekty v oblasti komunální energetiky a projekty pro provozovatele lokální distribuční sítě. Zároveň jsme se dohodli na možné další spolupráci,“ dodává Tomáš Bauer.