Na veletrhu Medica v Düsseldorfu uspěl náš nový terapeutický přístroj Ozosmart

Na veletrhu Medica v Düsseldorfu uspěl náš nový terapeutický přístroj Ozosmart

Již tradičně se v polovině listopadu v německém Düsseldorfu konal největší veletrh zdravotnické techniky Medica, kterého se účastnila i naše společnost. V areálu 18 hal byla možnost zhlédnout prezentace zdravotnických prostředků více než 3500 firem z celého světa.

Za ZAT se akce zúčastnili zástupci divize Medical, která se zabývá vývojem, výrobou a certifikací zdravotnických prostředků včetně všech souvisejících procesů dle ISO 13485.

Díky aktivitám v rámci AVDZP (Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků) jsme měli možnost vystavovat produkty ZAT na stánku MPO (Ministerstvo průmyslu a obchodu) spolu s dalšími 15 firmami z České republiky. Kolegové Roman Plavec, Ondřej Rinke a Lucie Dorková během čtyř nabitých dnů odprezentovali naše kompetence zájemcům z různých odvětví zdravotnictví. 

Největší úspěch jsme zaznamenali s naším novým terapeutickým přístrojem Ozosmart určeným pro ozonoterapii. Máme za sebou desítky jednání s potencionálními distributory tohoto produktu. Měli jsme také možnost prohlédnout si konkurenci a v neposlední řadě bylo velmi příjemné setkat se s našimi partnery z AVDZP,“ říká Roman Plavec, ředitel divize Medical.