Přiřadili jsme se k světovým výrobcům v ozonové terapii

Přiřadili jsme se k světovým výrobcům v ozonové terapii

Společnost ZAT je dlouholetým výrobcem zdravotnických přístrojů. Jako jedna z prvních českých společností působících ve zdravotnictví jsme aktuálně prošli náročným certifikačním procesem dle nové evropské legislativy MDR (Medical Device Regulation). Certifikace byla zaměřená na terapeutický přístroj Ozosmart určený pro ozónovou terapii.

Certifikace proběhla formou několikadenního auditu, během kterého auditorské týmy prověřili veškeré procesy dle ČSN EN ISO 13 485, počínaje vývojem přes výrobu až po obchod, instalaci a servis. V rámci auditu byla prověřena i kompletní technická i klinická dokumentace související se ZP Ozosmart. Přístroj, který vyrábíme v Příbrami, byl shledán účinným a bezpečným pro svůj účel použití. Přiřadili jsme se tak ke světovým výrobcům v oblasti ozonové terapie.

ZAT ve zdravotnictví

Segment Medical se zabývá vývojem, výrobou a certifikací zdravotnických prostředků včetně všech souvisejících procesů dle ISO 13485 se zabýváme od roku 2004.

Patříme mezi evropské lídry v oblasti telemedicíny, e-health a služeb pro zdravotnická zařízení. Zákazníkům poskytujeme komplexní servis od vývoje a výroby vybraných zdravotnických přístrojů přes vývoj zakázkového softwaru až po certifikaci dle MDR.

Jsme členem Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků. Více informací na webu zat.cz